Sembelit 25w

Sape kat sini yg sembelit smpai darah menitik laju ? Sy dh bgtau doc hritu n dye tukar ubt zincofer . haih dh mkn buah hari2 pn sme je . xteran pn pdhal . pelik btol lah . nk kne g hospital trus ke cek haha spe ad pglaman cmni ?

2 Các câu trả lời

Makanla sunsweet tiga biji sehari

sis tgh pregnt or da brslin?

5y trước

syaa tnya sbb sye kne truk laps brslin. klu mse pregnt xbrani nk suggest ape2 kcuali mkn buah buahn yg sng utk memudhkn proses mmbuang. incase kalau da worse jumpa dktr ya😊😊😊😊