Cepat bersalin

Sape kat sini due date bulan 9 yang dah beranak awal or yang tengah menghitung hari. Apa korang buat untuk bagi ada turun tanda or cepatkan bukaan ye. Due date sye 11/9, harini dah 38 week 3 hari

25 Các câu trả lời

sy due 14/9, tengah tunggu hari je ni.. Harap baby sabar la tunggu abah dye balik jb dlu bru dye kelua 😂.. punggung pun dah sakit, ble jln pun cpt mengah hrp sume baik2 aje smpai bsalin nti 😚

Sy due 26/9 tp sy nak bersalin awal 9.9 so sy banyak buat kerja rmh bnyk jln bnyk ddk mencangkung 😅🤭 sy doakan kita semua dipermudahkan proses bersalin selamat ibu & anak, amin 🤲🏼

saya due 16/9. tapi tgh usaha nak bagi keluar awl sbb taknak induce. sya gdm on diet .dlu ank first keluar awal dari due ,ni second baby plk macam suka je dia duduk dlm perut lelama 😂

sy Pon due sept. skrg baru msuk 37. celah kangkang da sakit sgt. nk jln susah. bawah ni Pon sakit2 da. sy buat exercise duduk rapat 2 tapak Kaki Tu..

2y trước

sy 9.9 pun xbsalin lg.. sakit2 pinggang je . bawah jgn ckp la.. jenuh dh buat ketok ketampi,

sama lah kita. sekarang perut mengeras hingga tangkap pinggang dr malam 30/8. tp tak rasa nk g hospital lagi. bby masih kicking.

2y trước

update 31/8. g hospital. check ctg bby, contraction normal. baby masih mengeras. bukaan 2cm. doktor bg balik dulu. suruh datang kalau turun tanda @pecah ketuban.

saya bru leps bersalin sis ..saya turun naik tangga jee..gi hosp bukaan dh 6 cm..ptut due 17/9 tapi dh kuar harini

Sama due kita. Saya sekarang buat senaman squat. Jalan2 di mall. Moga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti ye

Due saya 13/9 buat masa lani sama lah takde tanda apa apa turun cuma baby kerap mengeras dan sakit ari ari je

sy due date 7/9 .. 39w skrg ni dah turun tanda lendir & darah jln bukak 1cm... baru dua hri saya buat senaman..

2y trước

awak buat senaman apa ye, n lama tak ?

saya due 16/9..tapi dah kena serah diri 3/9 ni..sbb gdm dc..moga urusan kita smua dipermudahkan....