Due Date 26/6

Salam korang,sape² yg dah bersalin tahniah kepada awak² smua selamat Berpantang.Saya masih tunggu lagi masih belum ade tanda2 nk bersalin.risau.siape² yg dah ade pgalaman cara nk cepatkan bukaan cpt bersalin tlog share ye..risau saya memikirkannya.Setakat ni saya dah buat senaman kupu²,gelek2 punggung je masih belum ade tanda2 lagi nk bersalin. Ape tip yg terbaik ye korang? Hrp dapat mjawab terima kasih

5 Các câu trả lời

saya due hari khamis dh, risau terlebih due . habis senaman dh buat. hari hari buat tpi xde tanda tanda lagi. nurse ade bagitau baby dh masuk laluan ketat dh tapi tulaaaa hmm

due kita sama. saya pun dah buat semua exercise, tp masih tkda tanda. kadang kadang je sakit mcm nak period tp kejap je

Sama sy sis byk buat senaman. Bersama dgn suami. Baby aktif lg. Hehehe dia nk suruh mummy nye raya dulu

saya buat senaman ulang alik berjln sbyk 5× terus bwh terbuka 3cm

2t trước

Jalan itik ke awk?

moga selamat semuanyaa

2t trước

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis