Hb Rendah , tips naikkan hb

Sape kat sini ada pengalaman hb rendah awal2 kehamilan..ada tips tak nak naikkan hb , dah try makan jambu batu buah naga tapi hb rendah jugak..

2 Các câu trả lời

sy anak pertama hb selalu rendah. paling tinggi pn 11.5..ni ank second haritu cek hb kandungan 11weeks alhamdulillah hb cantik 12.5. sy ikhtiar mcm² antaranya sy consume blackmore, jus mamariam & jambu batu. xtau sbnrnya yg mna satu mujarab jd hb cantik🤣. ikhtiar byk benda.

Boleh cuba jus mamariam. InsyaAllah boleh bantu. Sy tak jual tapi ada baca good reviews di fb. Apa2 pun kena buat research betul2