Checkup

Sape dekt cni checkup kt private? Kwn suggest utk checkup kk, sbb lebih detail.... Tp hasben lg prefer private... Huuuu... Setakt ni sebuln sekali checkup, berat naik almost 2 3 kg sebuln, tp doc x advice pape pon...?

1 Trả lời

Klu doc kat kk akan suruh refer doctor kalau berat naik mendadak mcm tu. Sgt detail.

5y trước

btol tu sis sbb naik bnyk sgt tkot ad kencing manis juga . sy naik bnyk bert 2kg awl kehamilan pon dh kne p minum air gula sis . maklum la org preggy ni horman tinggi . xmcm org xpreggy .