Czer berlubang

Sape ad pengalaman czer berlubang dan keluar air bisa smpai 2 tmpat dkt tgh😢

2 Các câu trả lời

Hi sis i pernah czer dah 1 bulan lebih i pun ada keluar air sampai skrg i ada keluar mcm kuning 2 tempat dkt tgh i tak ada memang akan keluar air hari ini i pergi check up nurse check i punya perut i ada bagitahu nurse ada keluar air mcm kuning nurse ckp memang akan keluar itu kira sembuh keluar air kotor i punya 1 side dah ok lagi satu side belum ok still ada keluar nurse ckp tak ada nanah atau ape2 ok lagi sis kena selalu kering kan tempat itu

10mo trước

tq sis🤗

kalau puan mmpu try pergi klnik swasta pakar sakit puan nnti doc akn bg ubat n bg rawatan..jika puan takut nk pergi hsptl blh try g klnik swasta..mg dpmudahkan segalanya dan mg puan cpt sembuh..aamiin

10mo trước

most welcome 😉mg cpt sembuh..aamiin