vaginal birth after cesarean

sapa2 pernah vbac boleh share pengalaman tak.. kita confuse suami suruh 2nd czer tapi doktor ckap boleh try vbac.. sya ada gbs n candida, proteinuria, 1 previous scar, overweight

2 Các câu trả lời

dah berapa minggu? dah jumpa doktor pakar bincang pasal birth plan ke? kenapa suami suruh 2nd csec? dia tahu tak risks & benefits 2nd csec vs vbac tu? seeloknya sis & suami study betul2 benda tu sebelum buat decision.

4mo trước

patut panggil suami dengar sekali masa doktor explain tu, boleh dia tanya doktor direct tentang risiko pre-eclampsia tu. wife kawan2 dia ada yg pernah kena pre-eclampsia ke? berapa orang? sebab condition tu agak jarang berlaku.

jarak pregnancy brp jauh?

4mo trước

tulah kita cuba lahh