vaginal birth after cesarean

nak tanyaaa. sapa ada pengalaman vbac 1 previous scar.. boleh share takk kenapa perlu cuba vbac sebelum memilih czer kali kedua..

1 Trả lời

Doctor hanya bagi pilihan… mungkin sebab ada risiko tersendiri… Saya dulu pon 1czer second saya pilih normal tapi end up masalah jugak masa nak bersalin so kena czer jugak…

7mo trước

mungkin doktor suruh mencuba lah ya.. tak boleh vbac kena czer. kalau dah pilih czer taktau pulak kan kot2 boleh vbac