Pulmonary embolisme ( PE )

Sapa yang ada pengalaman PE ni boleh share tak kat saya pengalamannya . Saya ni sejenis yang suka makan ais ketul adakahh ni salah satu saya dapat PE ? Mommy please shareee sbb untuk berenti makan ais ketul ni sungguh struggle hm 😭#pleasehelp #bantusharing #pulmonaryembolism

1 Trả lời

Ais bukan puncanya puan, mungkin pn ada kkurangan iron bila suka ice, kita namakan sica. Untuk PE biasanya disebabkan darah beku dia saluran darah paru2 & darah tlampau pekat. Sila follow arahan & ubat Dr sbb PE ni bahaya

12mo trước

Ohhh yeee tq for infoo ❤️