Asalamualiakum hai semua

Sapa taw makanan berat apa? Blh kongsi Dan makanan untuk tambah darah ... Terima kaseh pada rakan2 yang kongsi

2 Các câu trả lời

mkn jambu batu . kerang ok juga sis . minum jus delima asli pon ok tok tmbh drh . mknn berat tu mcm nasi sis . uhuhu mkn mee kuning tu pon kira mknn berat . bole mkn tpi dlm kuantiti sederhana . xbole trus bnyk

5y trước

😊

Mknan tmbh darah adalah mknan yg tinggi zat besi cth kerang, hati ayam etc.. Boleh google..

5y trước

Ok terima kaseh ainur... Saya cuba