sapa tau ?

sapa tau telinga ank sya ni jdi ap ? mula2 ingd keladak susu lekat kat telinga dh slalu nyusu smbil mngiring(bby) kod susu meleleh pegi dekat cuping tlinga dia tapi bla dok korek keladak tu rupanya dak , dia melekat macam keruping . dah bubuh santan dah bubuh mnyak tak hilang sedih tgox telinga anak cm tu , btw dia bru 25 hari .

sapa tau ?
8 Các câu trả lời

Jgn letak pape kt telinga baby. Bersihkn dgn kain bersih yg basah. Boleh tgok youtube cara bersihkn telinga newborn. Klau risau boleh g klinik.

Rasa kulit kering. Jgn letak ape², hanya bersihkan dgn kain basah. Kulit baby snstf lebih baik jgn letk ape² yg bolh memdratkn kulit baby.

Sama mcm telinga anak sya.. Lps mandi sis bersih kn dgn kain basah.. Kulit kering ni bekas ruam

Lap guna tisubasah Atau pun lepas mandi , boleh gosok dengan kain napkin

Saya sorg je ke yg perasan telinga ank awal Macan kalimah Allah 😉

4y trước

semua telinga bby mmg mcm tu😊

kulit dia kering tu... lap ngn air biasa je..

jangan letak santan. letak sudocrem

Kulit kering kot