37 weeks 2 days, kata2 semangat

Sapa sini due bulan 8 ? Sy dh start rasa false contractions, rasa ngilu di celah kangkang, kerap kencing, selera makan on & off, asyik nak tidur jer, sy sebenarnya nervous, happy semua ada 😂 taktahu nak rasa apa, first child dalam usia muda so yeah, perlukan kata kata semangat dari ibu ibu TAP 😆❤ MY DUE 19 AUGUST 😆❤ #firstbaby

22 Các câu trả lời

due kita sama hehe

baby byk gerak x?

3y trước

alhamdulillah so far gerak baby aktif, sebab sy dn suami bnyk luang masa dgn baby, 😂😂 geram sgt smpai kkdg baby tgh tidur pun kejutkan sruh bangun 😂😂