Positif masa period

Sapa pernah positif masa period? Harini saya period hari ke-11. Berapa hari ni rasa la bahagian breast tu mcm tegang and sakit, lepas tu harini sakit kepala dan nak loya. Then, saya saja test nak tgk walaupun mcm x logik ja sbb tgh period. Tup2 naik 2 line. Esok nak try guna test yg elok sikit sbb yg ni guna jenama yg murah ja. Hmm. Pregnant ke ni atau false result?

4 Các câu trả lời

Bg sye, kne tgk pada pndangan mata masg2.. klu tgk dlm grup nie pun, line yg sgt2 kabur pun dyirg consider as positif.. klu sye, line yg terg/jelas, x perlu tenung lme2, bru sye consider as positive.. klu x, sye aggp negative je..

maksudnya sis dtg period and upt sis Naik double line ke cmna?

9mo trước

Yaa sis. Xtau la upt ni masalah ke apa. Tp dah tanya kedai yg jual upt ni mmg negatif kalau x preggy.

Tggu abis period bru test lg.

tunggu period habis