minum air halia

Sapa pernah berpantang pernah minum air halia pure. Bukan beli punya. Bukan masak. Tapi air perahan halia + air masak sikit. Bagus kah minum air halia pure?

2 Các câu trả lời

kalau cina, 1kg halia tu basuh, blend, amik pati dye perah, dapat dlm 1 mngkuk kecik je.. then pati tu masuk dlm slow cooker selama 4 jam.. pstu mkn pati tu.. mkn sekali jelly dye.. elok kata mreka.. 😊 sy confinement nurse center cina punya.. huuhuuu..

X pyh perah..potong nipis dlm 3slice(nak lg rasa pedas blh letak lebih) letak dlm gelas isi air panas

5y trước

Bgs ni minum air halia...cepat hilang angin.lenguh2 bdn..minum ja...