Muntah warna kuning

Hi momies, nk tanya ada sesiapa pernah muntah wrna kuning tak? Rasanya muntah "folid asid".. Biasanya mkn folid asid sblm tdur, pagi td tetiba mual² trs muntah kuning. Ulu ati pun pedih sakit #10weekspregnancy

3 Các câu trả lời

muntah kuning tuh asid..perut kosong terlalu lama die akan muntah angin skli asid.. kuning tuh asid lah..saya sebelom mkn pg mmg akan muntah dlu bg kluar angin dan asid..baru lega nk mkn..kalau tak nnti angin tolak blik mknn tuh..tuh yg jd muntah blik mknn..kalau tak muntah pom die akan sendawa..

pnh .rasa pahit.. sbb perut terlalu kosong.sya g klinik sbb alahan mmg teruk .so doc just bg nasihat makn sikit tapi kerap .sbb mmg x leh masuk apa2

Asid tu bkn sbb ubat,,,mmng akn pedih ulu hati dn tekak