cukur rambut baby

Sapa penah guna pisau cukur ni utk cukur rambut baby..? Ok ke.. #gmba dari facebook

cukur rambut baby
21 Các câu trả lời

Mamy² boleh try wassup nom ni kot utk nk oder pisau cukur ni 😅 ni pn sy ternmpk post ni lalu kt wall fb 😇 𝐁𝐨𝐥𝐞𝐡 𝐂𝐮𝐤𝐮𝐫 𝐑𝐚𝐦𝐛𝐮𝐭 𝐁𝐚𝐛𝐲 𝐃𝐞𝐧𝐠𝐚𝐧 𝐌𝐮𝐝𝐚𝐡 😘 https://babyshave.wasap.my [Klik Link Ini] https://babyshave.wasap.my [Klik Sini] https://babyshave.wasap.my [Klik Link Ini]

Saya guna. Cukur masa umur dia 14 hari lepas dia da xde kuning. Elok je dia tidur. Mungkin bunyi pun tak kuat. Umur 40 hari saya cukurkan lagi sekali sebab nak kasi rambutnya tumbuh sekata. Lebih mudah dan rasanya lebih selamat dari guna pisau cukur tu.

4y trước

Husb beli kat shoppee je.

Xpernah guna lagi so xdpt nk comment ok ke x. Mcm saya, husband beli yg pencukur rambut utk baby. Pencukur tu senang guna and kepala baby xluka pun. Husband cukur baby masa baby umur 9hari.

5y trước

Beli kt mn tu

Sy guna..alhamdulillah..ok je..kepala anak pun xluka..sy beli dishopee..bg sesiapa yg tkot nk guna pencukur...amt digalak kn guna mesin ni..

Sy cukur guna pencukur biasa je.. Gillette tu... Buat slow la biar x luka...celup bg rambut anak x basah... Sng cukur

5y trước

Celup air

Saya pun beli kt shoppee. Tak jalan. Pakai shaver gillette yg harga 2 ringgit tu jugak yang senang

TQ share! Kene masuk list dalam barang baby ni, 3x scan baby boy. Alhamdulillah. 😄

Maydin, kedai day pun ada. Murah ja harga rm10 pun ada. Suami saya beli hr tu rm30

Sy pown ada usha kat shopee semlm.. Da masuk dlm list baby da pown.. Hehe

Boleh bagi link or nama fb nye? Penat search kt shopee tapi x jumpe.