hi mummys

sapa ibu hamil kat sini, baby dia begerak malam je? kalau siang diam tak gerak sngt. risau jugak, mana tahu ada ibu yg berpengalaman kat sini. kdg2 tak begerak siang, malam begerak. dalam around 10pm, trngah malam dia aktif. #28weeks. #babyfirst

6 Các câu trả lời

Biasa mcm tu sis. Kadang2 baby selalu gerak juga,cuma kita tak perasan sebab kita pun gerak sana sini. Sbb tu nurse suruh tick fkc mula jam 9pg sbb masa tu kerja ruma dah siap. Tp kalau memang sis tak rasa baby gerak 10× dlm masa 10 jam baik cepat2 pegi hosp. Bahaya tu

4y trước

Alhamdulillah sis. Baru naik soalan sis. Tahniah ya

normal mmg aktf tgh mlm.. kekdg tkejut time tidur huhuhu.. tp skg dh kena kira gerak baby kan.. so alert la.. kena duduk or mnm air baring ngereng tuk rse dia gerak

4y trước

39weeks, 14/07 due 21/07 skrg baby dh masok 5 bulan hehe

Sama la. Malam2 kita nak tidur baby baru bangun kot. Tapi siang tetap kena pasti kan baby bergerak. 28w dah kena kira gerakan

Sy pun malam lebih aktif. Kalau siang tu x tentu. Tp kalau ada pun kebiasaannya pagi2. Dia suka tidur siang 🤭

Kekadang bkn bby xgrk siang tu ..cuma kita xperasan....sbb kita pon bgerak n sibuk...

Bby gerak siang tu sis tapi x rasa