BABY 2021

Sapa geng dgn saya due 2021 saya bulan mac insyallah semoga dipermudahkan segala urusan kitaa semua 🤩😍

137 Các câu trả lời

saye 12 mac 2021 . Harap2 dia kluar awal sikit manetau dpt sama tarikh ngan babah dia 1/3 🤭

4y trước

12/3/2021 🥳

Sya due bulan January 22hb semoga ibu² semua selamat bersalin n berpantang yea😊

4y trước

Insyaallah sy 24/1,,😊

sy jun 2021..doakan baby lahir 7/6..sama dgn papa nye..jd hadiah special utk papa..,☺️

InshaAllah, sy feb 2021. Tak sabar nak tunggu dia keluar. Take care mommy-to-be 🤗

Insyaallah bln7 2021 tp xg bt buku pink lg,tkt nurse bebel cz ank sulung br 7bln🥶🥶

sy pn bulan Mac .semoga dipermudahkan segala urusan besalin nanti

inshaALLah.. saya april 2021... semoga kita dalam lindungan nya.. dan baby kita

InshaaAllah,, aaminnn,, sy pun Mac 2021 hujung bln ,, pntang tgh puasa

saya may2021. semoga semua ibu2 dpermudahkan urusan. selamat semuanye

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻🤗💞