BABY 2021

Sapa geng dgn saya due 2021 saya bulan mac insyallah semoga dipermudahkan segala urusan kitaa semua 🤩😍

137 Các câu trả lời

insyaAllah 10feb. smoga ibu² yg bakal bersalin dpermudahkan urusan 🥰

Saya 27/3 menghitung bulan 🤗😅 taksabaq nak tunggu baby kluar

sy april 2021.. semoga dimudahkan utusan mengandung dan bersalin

Saya 12/2 sama tarikh ayah saya dgn bapa mertua. Ni hadiah utk mereka

10/1/2021 .. semoga dprmudahkn urusan ibu2 semua ya

saya 18/3/2021 .. Semogaa dipermudahkan urusan mommy2 semuaa yee ..

4y trước

Aamiin semoga dipermudahkan 🤲🏻

Semoga diprmudahkan segala urusan kita semua ya... Aamin

Sya juga,, semoga dipermudahkan semuanya

sy pon march juga...anak kedua selepas 4 tahun menunggu...😀

4y trước

Alhamdulillah semoga dipermudahkan segala urusan

Due 12.3. doc bgtau kena operate awal 10hari. Jadinya 2hb 3.

4y trước

Sy tak pasti. Dktr bgtahu kna operate awal