assalamualaikum...

Sapa cni ibu preggy yg wajib kna bgun tgh2 mlm...lapar 2 jam skali... Berat naik mendadak...??? Nk wt cmna nie teman2...? Jgn ckp mkn biskut & buah je... X jalan ye... Tlg bg komen yg membina...

29 Các câu trả lời

Dulu saya 3kali sehari makan nasi. Lps tu akan makan supper. Macm biskut ke roti ke... Dua jam sebelum tido. Portion alas perut. Lagi satu saya banyak berjalan time pregnant untuk mempermudahkan bersalin & tak mendadak sngat naik