perangai anak gegurl

sapa bole share anak gegurl memang kuat becok membebel bebel sorang dia sambil suke dancing asal dengar lagu ada rhythm sket ya? (sambil nak attention n kuat ngempeng). coz semalam baru discover dia dengar voicemail hp bapak dia bz tak jawab fon pon dia dance sket, like bolehhhh? suara voicemail pon ada rhythm. i dont know much about perkembangan gegurl sebab anak pertama boboy n have mostly nephews, my siblings pon boys sme.

4 Các câu trả lời

Sama lh gan baby sy wlpon baru 5 bulan.. Klo nk tidur dya punya berzikir huh, kalah mak dya.. Klo berborak pandai.. Pantang org ngagah bukan main laju mulut nya.. Tp tu lh yg buat seorang ibu merasa bahagia bl lihat ank nya ketawa, menyayi berbual... Tp bl ank tidur sunyi dunia ibu...

Sme la ank sye. .ibu naek jnuh lyn soalan2 dye. .dye jgk kaki make up. .sdg kn ibu dye bkn kaki make up. Pntg dgr lagu msty da joget ke nk nynyi ke. .🥰. .bln dpn 5thun. .hehe

Anak girl mmg mcm tu. Dia diam masa mulut penuh dgn makanan @ waktu tidur je

Ank perempuan sy hanya ttup mulut kalau tdo😁😁

5y trước

ahahaha😆😆😇so funny n so cute i always say!