baby 7bulan

sapa ada pengalaman baby dia tolak mentah2 susu botol ..bila bagi jaa dia tolak pastu dia nangis2 .sya buntu anak saya xnak minum susu botol dah .susu badan jaa dia nak .susu badan sya dah makin drop#bantusharing

2 Các câu trả lời

makan okay? sis lebihkan mkn klau dia xnk susu .. anak sy pun 7bulan mmg xminum dh susu botol .. dia minum susu badan je time nk tidur .. anak sy selera mkn baik, pg bfast, tgh hari lunch, sblum dinner tu ada snack biskut2 or aiskrim, mlm sblum tidur dinner dlm pkul 7 .. alhamdulillah dia tunjuk yg positive time sy bg makan, sis kena cari ape yg dia suka .. mcm anak sy suka carrot, jdi stiap bubur dia mmg sy akan msuk carrot klau x mmg xlalu nak makan dia ☺️ btw sis minum horlicks je, dia boleh boost susu badan even anak kurang isap

2mo trước

terima kasih komen ..sya btul2 risau masuk 7bulan ni dia langsung tolak botol ..makan dia ok .sya slalu bgi 3kali makan ..pagi tgahari n ptg .klau mlam tu kdang2 jaa sebab anak sya jnis tido awai

sis baby sis mcm ank sy. sy iktiarkn tambah susu badan dgn makn makann tambah susu makn supliment makn sayur. nk bg susu banyk. sekrg sy makn mamom tambah susu

2mo trước

menjadi ka mkan mamom tu? ..klau mnjadi susu bnyak sya nk try beli ..