37 minggu 5 hari 🥺

Sampai sekarang saya takde tanda lagi nak bersalin . Nervous tu memanglah nervous nak bersalin sebab anak first kan tapi lagi cuak kalau takde tanda lagi nak bersalin 😂 takut kene induce ke apa nanti hm . Saya rajin jugak buat senaman semua tapi lately ni memang selalu sangat mengantuk 🥺 mommy2 ada tak tips untuk cepatkan bersalin & cepatkan bukaan ?? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

kerapkan bersama dengan suami. masa sy nak bersalin, sy keluar tanda 39w3d, bersalin 39w5d.