37 minggu 5 hari 🥺

Sampai sekarang saya takde tanda lagi nak bersalin . Nervous tu memanglah nervous nak bersalin sebab anak first kan tapi lagi cuak kalau takde tanda lagi nak bersalin 😂 takut kene induce ke apa nanti hm . Saya rajin jugak buat senaman semua tapi lately ni memang selalu sangat mengantuk 🥺 mommy2 ada tak tips untuk cepatkan bersalin & cepatkan bukaan ?? #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Hi. Banyakkan berdoa, moga selamat. Saya pernah ada pengalaman induce. So nak kata tips tu takda even saya rajin juga berjalan tapi kalau dah takdir kena induce harap dipermudah urusan ya.

1y trước

Tak pasti sebab saya baru anak 1. Tak induce pun yang saya tahu orang cerita tetap sakit juga sis.

kerapkan bersama dengan suami. masa sy nak bersalin, sy keluar tanda 39w3d, bersalin 39w5d.