Emergency ceaser

Salm semua sy nk korang doa kn anak sy??...skrg dia kt nicu...sbb dia termkn najis dlm perut..sy tk snggup tgok dia msuk dlm nicu

19 Các câu trả lời

puan kena kuat ya. saya pun anak masuk nicu. mula mula mmg menangis. tapi demi anak puan kena positif tau. insyaallah semoga cpt anak puan baik dan boleh balik.

Sbar . Doa byk2 . Dlu ank sy tmnuk air ketuban . Dlm 3 hri d nicu lpas tu dah ok . Smga d prmudah kn urusan .. aamiin

Byk kn berdoa ye puan , ins yaa allah semuanye baik2 sahaja .semoga bby cpt smbuh dan blh pulang ke rmh

ALLAHU baby lahir brp weeks sis..semoga dipermudahkan be strong sis..doa byk2 insha'ALLAH😭

In shaa Allah bby akn ok...puan jg dri bebaik ea.doa byk2... Mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Moga Allah permudahkan urusan sis dan baby. Moga baby cepat sihat. Aamiin

Smoga bby d permudahkan dan cpt smbuh ya sis,bsbr dan doa yg baik2

Ya Allah,kau sembuhkanlah anak ini ya Allah....

Insyaallah u..baby ok bg semangat pd dia

Semoga dipermudahkan semua urusan sis