baby da termakn najis dlm perut

saja nk share..kot2 ada sama mcm anak sy....dh 10hr dlm nicu...kes termkn najis dlm perut..10hr jugak ummie menanggung rindu..since pkpb ni...ibu xboleh melawat anak..incase hospital ade emergncy...wat masa ni anak belom boleh mnum susu..td oksigen dh guna yg kt hidung je...mohon doa mommy2 supaya anak sy cpt sembuh dan boleh balik ke rumah..miss my babyy...🥺🥺🥺#firstbaby #mommybuntu

7 Các câu trả lời

adik saya bungsu pun macam tu termakan najis dy sendiri sebab 11 bulan kat dalam perut...berat dy 1.8kg kecik sangat lahir dy tak menangis langsung ...misi cubit2 pun tak nangis sampailah di ambik nya najis tu baru dy ada suara tp tak kuat then dy masuk nicu dalam 3 hari mcam tu baru boleh balik umah alhmdulillah sekrang dah 8 th dy

MasyaAllah. Anak saya pernah warded 1 malam pun rasanya lain macam. Even ada org ckp tk perlu risau pun hati ibu mmg mcm tu lah. Moga cepat sembuh anaknya ya. Saya tak pasti posting ni bila. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

ada seorang akak tu pnh ank dia tmkn najis.... ttpi dia dtolak ke hospital lain...

amin³,,,,,,semoga baby cepat2 discharge dri wad baby yer sis

Nk tnya masa bby kuar dlm perut dia nangis tak

semoga cepat sembuh baby

semoga semua baik2 saja