ALAHAN TERUK

Salam korang,ada x sesiapa yg alahan teruk smpai 1hri tu lembik sbb lpar tp xbole nk mkan minum.ape korang buat,,saya dah terlalu letih..mkn muntah,minum air ksong muntah tp perut lapar😭😭😭#ingintahu #firstmom

14 Các câu trả lời

samala kita..penat sgt rasanya..pergi clinic dapat ubat tahan muntah pun tak berkesan..klau semakin teruk doctor sruh IV 😭

1y trước

7weeks..betul stress sgt perut pedih nafas pun jadi semput sbb selalu lapar.. lidah ni rasa pahit je..hope selera kita pulih semula supaya dpt bagi nutrisi kat baby