ALAHAN TERUK

Salam korang,ada x sesiapa yg alahan teruk smpai 1hri tu lembik sbb lpar tp xbole nk mkan minum.ape korang buat,,saya dah terlalu letih..mkn muntah,minum air ksong muntah tp perut lapar😭😭😭#ingintahu #firstmom

14 Các câu trả lời

saya mcm tue jgk , sya giveup p klinik lps tue masuk wad , kena tmbah air kena bagi ubat tahan muntah harap"okay lah

Saya loya dah kurang tapi pedih ulu hati tu seksanya. Sabar.. Lapaq mmg lapaq tapi makan tak berapa boleh… 🥲

Awak pergi klinik la nanti dr bagi ubat tahan muntah atau masuk air

Saya minum milo atau nestum