OPK (firstime)

Salamualaik' Kiter nk tye, kalau opk gini ve+ ke ve-? takut terlepas.. atau nk kene tunggu Test line sama terang betul2 baru boleh BD? Gambar pertama lastcheck 12.40 tghri Kedua baru check jam7 mlm sebelum buka puasa (apps) Gambar ketiga utk yg jam7 mlm ni tadi (opk sebenar) Dah boleh start BD ke? Thankiuu ?

OPK (firstime)
2 Các câu trả lời

Saya tak tau utk jawab bagi soalan tu..tapi sy nk tahu Awak guna app ape tu ye yg gambar no .2 tu?

4y trước

faa tak faham... 😅 taaaapiii sikit yg faa faham opk (subur) ngn upt (pregnant) tak sama...