lewat 5 hari

Salam,sya dah lewat period 5 hari,spatutnya sya dtg 12hb hari tu,tpi bila sya check upt,kptusan dia line tu mcam samar² sja,mcam dekat gmbar ni

lewat 5 hari
70 Các câu trả lời

Tunggu lagi seminggu sis n cek balik sure akan jadi terang...saya pun mcm tu juga. Anyhow dah ada dah...congratz

😍😍😍 positif 👏👏 bestny.. jaga kesihatan selalu.. doakn sy lepas ne positif upt pla mcm sis , 😊

5y trước

sama² sis..

Emmm sy pon prnah test dpt cmtu n alhamdulillah preggy.. Tahniah sis pn preggy tu.. Jg kshtn k..

Tahniah sis.. nty bole check lgy skali. Sy pun smpai 3x check ary tu sblum p jupe doc.. 😁

5y trước

Sy jupe doc mse 9w.. sbb mabuk truk sgt smpai kne warded 3 ary..

Preg dah tu. Sye pon awl cek mcm tu jgk. Tunggu 1 minggu lgi, cek trus line dy pekat

Sya pun mcm tu mula², repeat p.t balikk. Line kabur tu jd terang ☺️

repeat esk pg2.. buang air yg pertama tu . terus check.. klu ikutkn dh ada ni

Cuba beli test brand lain atau awak tunggu 1 minggu lagi utk buat test urine

In sha Allah.. Nina pn cmni 5 taun lps.. Positif.. Tahniah ye..

Tahniah sis..positif tu sis..sy pn mcm tu gak sblm ni..sbb cek.awl..hehe