Panadol di waktu kehamilan

Salam..sy pregnant nk msuk 13 weeks.. Lately nih ada masa sakit kpla sgt..makin di tahan makin sakit..bole makan x pnadol yg 500mg..sebab sy pernah refer misi KK ..dy bgtau boleh ambil pnadol @ paracetamol .. Pregnant yg kli ke 3 nih teruk sgt..smpi sakit bdn..xle tdo 3 hri..tdo2 ayam je..tp sakit kpla nih kalau di tahan mkin mnjdi lak..ibu2 ade pnglmn mcm sy..??dh 3x juga sy mkn pnadol tp bukn hri2..bila sakit sgt sy makan..#seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Cuba amal lemon suam n tuam ais blakg leher

4y trước

ok sis..sy cuba ya..tqsm for tips..sebab skrg bila pg cuaca pnas..ptg je hujan..sy kalau cuaca pnas sgt pun kalo xpregnt mudah sakit kpla..