Tlong org susah...

Salam..sy pregnant 17mggu... brp ari nie kna batuk2...pegi klinik dktor x bg ubt batuk sbb mengandung jd pa yg patut st mnum utk hilangkn skit batuk nie??tlong dlu bg pndpt xthan mlm2 batuk...

27 Các câu trả lời

Ada sbb dktr x bgi ubat...so ape kate sis sapu je mnyk angin kt dada ngn blkng bdn....i'Allah lega la nti....

Buah lemon hiris nipis + bwang putih + madu smpn dlm bekas semalam... Esok pagi ambik 2 sudu minum cmpur ngan air

Boleh minum madu + limau nipis suam. Banyakkan minum air masak. Semoga cepat sihat :)

air suam yg terbaik.. minum lah byk2.. itu antibody kita juga..

Saya pergi kk. Doc kasi ubat batuk herba yang sesuai untuk pregnant mommy :)

Sis buat jus belimbing buluh... minum.... InsyaAllah hilanglah batuk tu...

eh..tapi sya,kena bagi pula ubat batuk,selsema,demam.

Banyakkan minum air suam dan honey lemon.

Madu lemon air panas..berkesan dgn saya, hehe

Air lemon panas.. Tunggu suam je trus minum