betul atau tidak

Salam.sy nak tanya btul ke kalu kita mengidam teruk bby girl kalu tdk mengidam langsung yg x ada mual+pening tu bby boy?

48 Các câu trả lời

Mitos

Mitos je. Saya mengandung anak lelaki & perempuan sama je. Xde pun mengidam y teruk2 sgt. Kalau ada, ada LA. X ada saya x kisah pun. Xde LA kalau x dapat sampai nangis2 bagai.

xbtol...mitos

Hehe 😂x jugak sis dia semua ni atas rezeki jugak ade je yg scan bnyak kali boy keluar2 girl ade jugak yg scan2 girl keluar2 boy..

Mitos. Sye bby boy mengindam + mual je . Sye kalau bab2 ni tak percaya sgt . Sbb kekdg bukan betol pon .

Xjga...

Tak jga sis,sy dh ada sepasang anak,skrg mengandung anak ke 3,n sy xda morning sickness,mybe keturunan

x