betul atau tidak

Salam.sy nak tanya btul ke kalu kita mengidam teruk bby girl kalu tdk mengidam langsung yg x ada mual+pening tu bby boy?

48 Các câu trả lời

Xdela.. ikut org kot.. sy prgnant baby girl xd mngidam ape2 pun.. xde loya2.. skrg pun tgh prgnant.. still sama😊

Saya rasa x jugak.. Sya baby first ni girl langsung takde mengidam apa2.. Maybe bgantung dekat individu tu kot..

Xtau la nk ckp sbb xde experience lg baby girl..tp klu sy boy ade jgk mngidm n alahannye cuma xdela teruk sgt..

Sy bby boy langsung xda alahan... 2x boy xda alahan skg yg ke tiga ne alahan teruk haraap harap² bby girl

Sya tengah mengandung baby boy alahan teruk juga smpai 4bulan.. Asik mual dan muntah kalau bau macam2..

Sy alahan teruk masa bby boy. tp preggy boy n girl saya tak ada mengidam..cuma girl suka makan manis

Saya kalau baby boy alahan x teruk. . .kalau girl alahan terukkk sgt2. . .

Tak betul. Jangan percaya sangat. Lain org lain pengalaman mengandung. 🌸

X jgak , sye ank puan laki sme je xdk alahan / mengidam pelik pelik pun...

Saya xsuka makeup mengadung baby boy tapi alahan ngn minyak wangi...