selalu buang angin

Salam.sy nak tahu mmg awl pregnant akn bnyk angin n kerap kentut2 ke.normal ke?sy preggy #4weeks++

11 Các câu trả lời

kalau waktu pagi tak ada lah rasa nak ketut tu...tapi time dah nak tidur, waaahhhh time tu la, perut saya rasa nak buang angin...kalau sekali dua takapa lah, ini sampai tak boleh dikira dah berkali....

haah sis normal.. sy dlu pon tak tahu pregnant, tpi kerap kentut2 sampai lwn kentut dgn suami😂.. last2 tahu tgh pregnant

5y trước

Hehehe. Siap lwn2 lg ye

Saya satu badan berangin masa awal pregnant.. Tapi sekarang alhamdulillah dah kurang..

2y trước

sama la

Aaaaahh mmg berangin sy pun sama. Lama2 dah xda

Hahaha a ah sis.. Mmg cmtu

Sy pun cm tu😂😂😂

Normal

Normal tu.

Normal tu sis buang angin hehe

Normal.. Sy skrg dh 31w3d pn still trkentuk2 sbb jenis mmg family dlm bdan byak angin.. Lgi2 laa org preg mudah masuk angin..