Keliru sangat dgn result upt

Salam,sy keliru betul la..semalam sy ada test upt guna clear blue digital,result not pregnant.waktu pagi 27.1 sy guna urine first cek upt casset cepat je naik 2 line..sy skang ni breast pn sakit,perut pn sengugut,badan lesu...sape sama kes mcm sy,pregnant atau x yea...bantu sy,pening da ni

2 Các câu trả lời

better puan g klnik jmpe doc n chck...tu lg better n akan dpt result yg tepat..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

lwt bpe ari dh x piot sis?