Barang baby

Salam/hi.. Sy due end of may,skrg satu brg pn xbeli lg.blh mommies smua suggest..kt mne sy blh shopping brg bby...dah rse stress tkut pkp smbung lg?

38 Các câu trả lời

Saya due bln 7..tapi dah beli sikit2..saya beli dkt sini sini sis..tu fb die..baju baby semua rm7..kain cantik selesa..nak cari saiz dr nwwborn semua ade..nanti nak repeat order lagi...

Saya selalu beli barang baby dekat manjaku babymall. Dekat situ semua barang ada lengkap, sekarang ni kedai tu start bukak walaupun tengah pkp. Kawasan pkpd saya tak pasti bukak ke tak.

5y trước

Tq for the info dear

Saya shopping online je.. Shoppe semua lengkap.. Sekali set bersalin Nona Roguy pon ada..🤭 Ambik seller dr Local cepat brg smpai kalo oversea 2minggu hingga 3minggu

Sy shopping kt shopee je..alhamdulillah setakat nie 2x beli brg smpai cpt..janji beli yg local punya la kalau oversea take time. Kite pn boleh pilih brg baby yg kite nak☺

5y trước

Terima ksih....

Online byk dh sold out. . Kena rajin scroll dn baca. . .sy smpi pening scroll shopee n lazada. .sy beli separuh online separuh depan mata. .tu pn baru separuh beli. .

5y trước

Btul..on9 newborn byk dh sold out... Blh try butik ibumanja...wassap..dia akn assist..

Sy beli shoppe ngan lazada .... Harapan nak beli semua depan mata musnah sbb pkp..dh lah anak first...xpelah xde rezeki...tapi banyak sold out dh sis online😌😌

5y trước

Tu lar dear...ank first...mcm biase lar..confirm2 excited nk beli brg kan.apakan daya..semoga urusn bersalin dipermudahkn.tu je yg pnting skrg

Klau sis nk pilih sdiri, terpksa la pegi tesco dlu. Klau online pon boleh, tp agak lama utk smpi. Sy pon ad byk brg baby nk topup. Sedih jgk bila kdai bby tutu

5y trước

Btul...kedai bby smua ttup..nk pg tesco/giant pn kdg tu tkut jgk..tmbh2 pregnat lady cm kite kn

Hari tu sy beli on9 kt shoppee brand anakku n okbb. Musim pkp ni amik masa seminggu jgk. Beli yg penting dulu sis. Lain2 tu beli kemudian pun xpe.

Salam semua, boleh share ke nama kedai kat Shopee atau Lazada yg local seller tu..? Sebab saya pon barang bby satu apa tak beli lagi.. Thank you!

saya pun, haritu suru husb pg beli kat bataras. nasib ada, elok sedia la biar 2 3 helai baju, sebab anytime ja kita ble bsalin skrg kan 😊

5y trước

Btul tu.. kene beli ape yg perlu je dlu..asal ada...persediaan kn