cara cek tendangan bayi

salam..sy bru masuk 12week..mcm mna cra nak merasa tendangan bayi? #ingintahu #firstbaby

5 Các câu trả lời

blm lg tendang bb kecik sgt lg..cume rse geli2 kdg2 cam bubble..jentik2 halus gtu..sy 6 org ank ade cpt ade lmbt rase..plg awal nk masuk 4 bln..plg lmbt 5 bln baru rse

Awl lg tu. Nak rasa tendangan masa 24-28w nnt dah boleh bezakn. Sebelum tu akan rasa pergerakan cuma susah nak bezakan lg tendangan ke tak

Awal lg tu.. Smlm sy cek up, baru nurse ajar cara kira tendangan. Minggu ke 28, baru start kira. ikut pd klinik masing2 punya cara

btol ada rasa pun geli2 je dalam tu Mana ada dapat tendang kuat lembut je rasa mcm best rasa lembut

ada rasa tendang lembut pun Kita tak perasan kan