gdm

salam...sy ad gdm,.tp bacaan pagi je bermasalah..dlm [email protected] lain smua ok xpnh lbh dr target doc nk.. mcm mana ye nk buat..mlm nasi memang xmkn lngsung..last mkn ptg..kdang smpaii pening sbb tahan lapa.. risau bby lg.. ada siapa² tahu x..nk bt bacaan pg tu normal

34 Các câu trả lời

Mlm mkn oat klo lapa tp sblum pkul 10 mlm. Lps tu minum air byk byk

5y trước

tq yunk info..hrp lps ni ok..tuh kdg tahan lapa..mkn roti je..tp ttp 5.4 gk pg tu..

Sy baru ni alhamdulillah nurse kata normal.. Before 4.2 lps 4.9

5y trước

Alhamdulillah,, 👍

Kita sm sis bacaan first yg tgi last2 kena on insulin..

5y trước

bacaan 5.4 pn kena on insulin ke...alaaahh...😩😩😩..cucuk sndri ke..aih xmpu nk cucuk sndri tuu...

Malam...minum air puteh banyak sis

5y trước

tq yunk..sy air msk mmg byk mnm..sbb xamek air mnis sgt..

same sis sy pn cm2 gak dh xthu nk wat cmne

5y trước

kan..adoii xbgi mkn nasi mlm..memang dh xmkn pn..xth dah nk buat mcm mn.. isau tkt kena insulin..tp bacaan tu xlah tnghi sgt..tp kalau kena doktr yg cerewet hbis lah..

gdm tu apa sis maaf tanya xtahu huhu

5y trước

Gestational diabetes mellitus (gdm) aka kencing manis waktu pregnant.

Try minum air lemon/limau tanpa gula..

5y trước

ykew..ok sy cuba..tq awk

Yang saya ni, mlm yg bermasalah.

5y trước

Dah lah dekat2 nak bersalin, bsp pulak mencanak naik smpi 7.0

Berapa bacaan cantik utk gdm?

5y trước

Ok sis😊😊😊

Air nie yg sy beli