sakit perut

As salam Saya sakit perut memulas rasanya dari pagi tdi. #36w

5 Các câu trả lời

Entah sis sya pon mcm to skit bkan bhgian prut je kat bwah pon sakit mcm ada benda nak jatuh tapi saya blum pi hospital tggu ada darah kluar or Air ktuban pecah... Kang dah 38week's 5day's..

5y trước

Lah yka tkut nya ...sya now tkut nak pi hospital tkut kne pksa brsalin lagi skit ...

Sama .saya awal pgi memulas.rasa nak cirit birit.baby plan mcm menggelupur dalm prut tapi saya biarkan je sbb mengantok sngat.ptg Ni dah 2 Kali Masok tandas membuang.rsa baby aktif lain mcm smpai sakit prut d ibuat nya

Jgn2 dh nk bersalin tu sis. Kwn sya dlu mcm tu, xde tanda air ketuban atau darah, cuma rasa nak asyik nk berak je, perut pun mengeras, dia pergi hsp, check jln dh buka 4cm

5y trước

itulah doc ada ckp nk induce..adehhh..oke sis tq

Sama.skit prut rsa no berak awal pgi tdi.tpi skrg dh ok lepas berak.dri semalam lgi rsa no membuang je

Ada tersalah mkn ke apa2...klu perut mngeras 5 min 10 min skli boleh la g hospital..

5y trước

Bykkan berjalan sis dlm wad.. Biar cepat terbuka laluan.. Klu letih tido mengiring ke kiri...