Adakah susu jenama Moeder buat berat saya naik mendadak?

Salam..saya dah consume susu moeder setiap pagi sejak bukan ke 4 kehamilan..setiap kali timbang mesti berat saya naik berlebihan check di clinic kesihatan. Dalam sebulan nih saya jarang minum susu nih, dalam 2/3 x ja seminggu. Baru nih saya timbang just naik 0.5kg dalam masa 2 minggu...ada sebarang pencerahan x??

2 Các câu trả lời

tkt susu tu ade lbihan gula tinggi..Tu cpt naik berat..Sis tgk klu mnu. Dgn xmnum cmna..pastu sebulan hnya 0.5Kg je naik berat kte...

5y trước

Tkt detect gdm je bila naik bnyk berat dlm sebulan