Cara nak bagi period balik

Salam.Saya dah buat ujian darah and memang x pregnant,nak tanya pendapat semua korang ada ambik ubat apa2 atau any supplement tak untuk bagi period balik. #seriusnanya

5 Các câu trả lời

saya makan yasmin . beli sekotak . tpi saya akn stop dlm sblum 8 hari . dlm 8 biji mkn . baru tgu la sampai period keluar . saya ta mkn sekotak trus cpt abis dan mahal . hihi

dulu sy cucuk depo period xmai dlm stgh tahun walaupun dh lama dh xcucuk sbb plan next baby.. doc suggestkan mkn pil yasmin sekotak n next month tu alhamdullilah dh period..

2y trước

ohh ok² try dlu ya

cube tukar lifestyle. pegi jogging keluar peluh, tukar diet. cube check pulak kot2 ade mslh lain. mcm pcos ke. selalu doc akn bgi ubt turun darah.

2y trước

mcm sye dlu pg gynae ckp period x menentu. kdg2 2kali sebulan kdg2 3kali sebulan. so masa tu, doc buat thyroid test, fybroid scan, pcos scan dgn cyst. mcm sye doc scan sekali dkt area tepi2 rahim semua.so kalau ade pcos, nnti nmpk mcm bulat2 kt dlm tu. mcm sye doc check clear. no thyroid, no pcos, no fybroid no cyst. masalah hormon.

betul mahal tp elok.sy mkn masa ank ke dua hritu elok hbistu period.mkn dlm bbrpa bln ja sbb kurus sgt plak bila mkn tp kulit mmg elok

pg jumpa doktor dulu baru dia explain mcm mana

2y trước

okay tq.sy kna tggu suami cuti sbb xblh drive