nk masuk 7 month pregnant ada org tegur perut kecil

As salam Normal ke kandungan nak msuk 7 bulan tapi ada tegur perut kecil..

36 Các câu trả lời

Normal mums, sy time preg pn perut kecil je, time nak besalin pn still kcil xkembang sangat.. baby lahir sihat n ok je..😊

Dah 6 bulan. Baby bump kecil je. Bila scan, eh baby kat dalam dah berat rupanya. Tak rasa berat pun bawa. Masya Allah. 😅

5y trước

Scan la mommy. Tgk baby membesar elok kat dalam hilang semua risau. 😊

Sama dgn saya, dh 7 bulan perut nmpak kecil. Kebiasaannya klau anak pertama mmang perut tk nmpak sgt

Sama sis.. Belaka dok cakap perut sy kecil. Takpe lah perut kecil pn. Yg penting baby shat.

5y trước

ya yg penting yg dlm sihat😁

Normal.. Lain org lain keadaan.. Sy prgnt sulung 7bln xnpk kuar2 ank 3.05kg juga hehe

Buat taktau la.. perut sis, bkn perut dia.. yg penting monthly checkup dr kata baby ok..

Sy br perasan knp perut sy org ckp kecik. Sbb baju2 sy pakai jalan semua besar2 hahahaha

Normal je tu sis... Saya pun sama... Sampai 9 bulan perut sya macam biasa je....

Normal..saya 29 minggu sekrg ni pun org tak tahu yg sedang pregnant..jangan risau

Normal sis.sy pn mcmtu.tegur perut kecik walaupun dh hampir 35 minggu😁😂