Tangan kebas dan sakit

Salam..nk tye,ade sape tahu x ape punca tapak tangan sakit dan kebas?? sekarang ni sy pregyy 14week dh

8 Các câu trả lời

Mse mgandung dlu kena dkt 3 bln jugak bru ilng..mmg nk tdo buat keja semua x selesa kdng nangis sndri sb tlampau kebas n sakit n lenguh seluruh tgn..sy gdm on ubt.. Doc ckp biase bile ad kencing mnis mmg akan ad kena sakit mcm ni..tp mayb lain org lain jenis sakitnye..

saya bukan tapak tangan je ..jari2 ke pengelangan tangan sekali kebas.. angkat hp bangun pagi2 tak boleh..nurse suruh minum susu banyak untuk kalsium.. last2 dr bagi neurobion- supplement vitamin b complex , makan sebulan. alhamdulillah ada kurang banyak

saya Lepas bersalin anak 1st tgn sering kebas2. kadang2 pegang sudu atau stereng kereta pun X boleh lama. skrg mengandung anak ke5. Masih kebas jugak.

Sama lah akk kebas n sakit..buat senaman ringan n urut2 sendr jer pakai minyk.ok ckit..akk gdm on ubat

Tu tnda carpal tunnel sydrome..sy tgh mgalami,mmg sakit dan xselesa..24h kebas dan susah nk buat kje

4y trước

Seksa btl rase kan..nak2 bgun tido,nk pegang berus gigi pon xleh

alhamdulillah saya xde lenguh-lenguh tp suami yg dapat lenguh-lenguh dan mudah penat

Try g ngurut sekali sebabnye darah xjalan dengan baik..insyAllah pas ni ok..

4y trước

Terima kasihhh 🥰

Sy pun dah 2x kena belah kiri...sapu2 minyak...ada gdm jgk