gerak baby

Salam.nk tnye la..klau bby dr mlm td xgerak..smpai pagi nie rse die mcm xgerak..perlu ke hospital?.ape punca die ye..@ nk tggu smpai mlm nie 9mlm bru pegi hospital?? #31w

2 Các câu trả lời

Kalau boleh segra prgi sis jgn tnggu mlm. Lgi.. . Kita xtahu.. .. Demi si kecik kita pgi je sis tkut ada apa2 nnti.. .. Biar awl sis jgn lmbt.. ..

Dh stimulate bby? Minum air yg sgt sejuk / mkm coklat.. dlm tempoh 2 jam kalau xde pergerakan, g hosp..