mslh buang air

salam..nk tnye ibu2,normal ke kalau kencing dlm satu masa byk kali.. first buang klua laju je..tp bile dh stop mesti nk klua lg,lg dan bila tggu lg akn kluar lg..kencing xlawas ke mcm tu?tp mse mula tu laju je kluar.sy hairn sbb x th kencing xlawas tu mcm mne.kdgn br 35 mggu 2 hri

5 Các câu trả lời

Bila kita duduk kencing tu kan mencangkung. Sis duduk mencangkung and then sis tinggikan kaki sebelah lagi. 😁 Masa air kencing yg sis rasa dah lastttt tu. Sis berdehem/batuk2 kecil. InshaAllah. Semoga bermanfaat. Ni video sis boleh refer (cuma part last tu untuk orang lelaki😅) kita sekadar berdehem & posisi badan: https://youtu.be/-jh18T_khrs

Sis kalau kncing mcm tu swaktu kncing dah mula sis siram miss v guna air suam hangat..tjuannya mencairkan lagi kncing..bila dah nak habis2 berdehem sampai air kncing dah habis..

Geng.. sye pn xtahu knpe... kdg2 mcm kncing x habis pn ade.. mcm nk kne teran smpai terkeluar air mata skali😅

Sama la 😂 now 36 week 3day.. Kdg cangkong pnya lama nk bgi kuaq abis😂

Normal sis makin besar kandungan ye makin la asyik nak terkencing je