6 minggu

Salam....nk tnya ni 1st pregnancy sy...td scan doktor ckp 6mnggu tpi baby xnampak lg...tu normal ke?biase brpe mnggu dh boleh nmpk baby?td doktor cakap biase ada yg dah blh nampak kalau 6mnggu...tpi die suruh scan lagi bulan depan .....harap2 semua ok...

34 Các câu trả lời

Yup..normal.. awl lagi..sy scan hritu 6 minggu pun xnmpk apa2..week 9 keatas insyallah dah boleh nmpk baby with heartbeat

6 mggu tgk jugak ade nmpk ade x.. sy scan mase 8w... B4 scan sis minum air bnyk2.. nnti mase scan nmpk clear.. hehe

Saya first scan dulu masa 7w3d baru nampak baby..tu pun baby kecik je ☺ Normal rasa nya 6w belum nampak baby

sama mcm sy,kmrin scan doc ckp ada kantung kecil,2minggu lgi dtg scan mau tgok mmbesar ka xd,harap² semua ok

Sy scan 6 mggu pn nmpk kantung je..smlm scan 10 mggu bru nmpk bby n dgr jntung die..

Sya scan time 3 week blm nmpk lg dr suru dtg scan tyme 9 week dah ble nmpk bby kat dlm n jntung bby jga

sy mula2 5 weeks x nmpk .. 10 weeks pg scan dh nmpk da elok je dduk kat dlm ..

Masa saya scan tu doc ckp ade kantung tp kosong. Better scan masa 8-10 weeks

Normal. Sy 6mggu nmpk kantung je.. 8 week br nampak heartbeat n jntung dia

Saya pergi hari tu 6week 4day alhamdulillah nampak kantung dan heartbeat.