ruam pd muka n kepala

salam...nk tnya la,.mcm mana nk hilangkan ruam pd muka,leher n dekat kepala baby umur 1bulan...kesian tgk ank,..bnyk sgt ruam,..

2 Các câu trả lời

Cradle cap ke tu pn..ank sy aritu mcm tu jgk kna time dkt nk sbln umur die.dr klnk bg ubt xbkesan mb ank sy x serasi gn ubt tu..makin teruk..slps tu sy try bw g klnk pkr kulit dlm bbrp hari br pulih..dr bagi losyen,mandian .

wslm..better puan bw ank ke klnik brjmpe dgn doc ...nnti doc akn bg ubt sapu yg sesuai tuk bby..mg bby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya..aamiin