sembelit

Salam.nk tanya sikit.org ngndung blh x mkn ubt sembelik tuk lmbut kn najis yg beli kt farmasi.x tahn sbb sakit perut tp x leh buang.ada efek tuk baby x .n lgi 1 kalau org sembelit memang jln x bkk ker.sbb br2 nie kt spitl doktr cek jln diowg tanya x rse nk buang ke .lgi 1 doktr tanya last buang bila .2 je nk tanyA.harp ada sudi jwb.tq #36weeks 4 day

1 Trả lời

pasal ubat tu baik refer dktor la sis.. kita xthu bby dlm tubl mcm mna.. baik tnya doktor lagi elok.. nk bgtau pun takut salah