pregnancy

Hi ..as salam...nak tnya kandungan sy dah 5 bulan lebih n fmily ada planning untuk masuk pulau n ronda2 dgn moto,mndi2 n balik umah..pulau tu dkat je dgn rumah..naik feri dlm stgh jam...so sy nk tnya pendapat perlu ke sy pegi atau kandungan 5 bulan ni sy perlukan rehat sckupnya??rsau plak sbb ank first kan...please bg pndangan...

2 Các câu trả lời

Wasalam,jaga kandungan sis klo jenis rahim kuat xpe ni klo rahim xkuat sis faham2 jela ea..sygkan baby sis..lepas pantang sis leh travel puas2 xbimbang dh😉..now baby first sy jgn kate nk g travel baby xgerak sekjp pn dh risau asyik bercakap2 je ngan dia😉..just pandangan dr sy😉

5y trước

Ow..tu lah mak sy pun ckp mcm tu...tq ye bg pandangan..😊😊